30 Haziran 2010 Çarşamba

Tokatlı: Kamp ve Transfer çalışmaları devam ediyor...



Hatayspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı yaptığı açıklamada, geçen sezondan takıma yararlı olacağına inandıkları futbolcuları bünyelerinde tuttuklarını, eksikliği hissedilen mevkilere de gereken transferlerin yapıldığını ve sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Tokatlı, 2-6 Temmuz tarihleri arasında Hatayspor tesislerinde ve Atatürk Stadı'nda seçme yapacaklarını, Antakya'dan ve çevre illerden de kendine güvenen gençleri seçmelere beklediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
''Her yıl yaptığımız seçmelerde yetenekli gençleri kulübe kazandırıyoruz. Ayrıca, kendi altyapımızdan da başarılı sporcuların bazılarına profesyonel imza attırarak kampa götürmeye düşünüyoruz. Adana'nın Pozantı ilçesi ile Bolu Esentepe'de 2 ayrı kampla lige hazır gireceğiz. Anlaşma sağladığımız futbolcuları çok iyi araştırdık. TFF 3. Lig'e yükselme maçlarını da yardımcı antrenörlerle izleyerek başarılı olanları transfer listemize aldık. Şu anda kaleci ve stoper oyuncu sıkıntımız var. Bunları gidererek transferi çok yakında tamamlamak istiyoruz.''

Tokatlı, birinci etap Pozantı kampına 8 Temmuz Perşembe günü gideceklerini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok: