31 Ağustos 2009 Pazartesi

KOMANDO MEHMET ŞAŞMAZ A SESLENDİ YETER ARTIK BIRAK..!



Yıllardır Hatayspor’a gönül veren Komando Mehmet (Mehmet Deviren) Hatayspor Kulüp Başkanı Mehmet Şaşmaz’a seslenerek, "yeter artık, bu takımı bırak" dedi.
Komando Mehmet yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Hatayspor’u çok sevebilirsin, Hatayspor’a gönülden bağlı olduğunu biliyoruz ama Malatya Belediye karşısında oynanan futbolun iç açıcı olmadığını hep birlikte gördük, Hatayspor böyle devam ederse küme düşer. Bu nedenle Hatayspor’un menfaatlerini düşünüyorsan, bir an önce Hatayspor’un anahtarını Antakya Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’a veya Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’e bırakmalısın. Pazar günü oynanan karşılaşma sonrasında sabaha kadar uyumadım, Herkesin Hatayspor’a sahip çıkması gerek" dedi.


*Direğe Çıkarak Maçı İzledi


Hatayspor’a yıllardır gönül veren Komando Mehmet, Hatayspor yönetiminin Futbol Federasyonuna bazı yükümlülüklerini yerine getirmedikleri için seyircisiz oynanan karşılaşmada, Komando Mehmet karşı açık tribüne ait direğe çıkarak karşılaşmayı izlemeye çalıştı.
Komando Mehmet, "Yüreğim Hatayspor sevgisiyle yanıyor diyerek, bu takımın kümeye gitmeden bir an önce kurtarılması gerektiğine inanıyorum" dedi

Hiç yorum yok: