8 Mart 2010 Pazartesi

HATAYSPOR 72 BATMAN' A 6'LI TARİFE YAPTI...




Hatayspor bu sezonun en farklı galibiyetini dün kendi sahasında Batmanspor önünde 6-1'lik skorla aldı. Bordo-Beyazlı ekibin gollerini M. Sadullah (3 gol), Cemil, Onur ile Rıdvan attı... HAKEMLER : Mehmet Güngör***, Özgür Sezgin***, M.Fırat Darcan***. HATAYSPOR :
Ömür***, Mehmet***, Recep***, Onur Çakır***, Bilal***, Burak***, Ahmet***, Özkan***, M.Sadullah****, Cemil***, Rıdvan***. BATMANSPOR : Tuncay*, Cüneyt*, Mehmet*, Abdullah**, Cuma*, Yakup**, H.Mehmet*, Fatih*, Ömer*, M. Fatih*



TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Hatayspor dün sahasında Batman Belediyespor’a yarım düzine gol atarak sezonun en farklı galibiyetini aldı. Hafta başında teknik direktör Mehmet Kakil’in istifa etmesinin ardından göreve getirilen Semih Tokatlı, ilk maçını tribünden izlerken, takımı sahaya yardımcı antrenör Mehmet Coşar yönetiminde çıktı.




SAHANIN YILDIZI 3 GOLLE HAT TRİCK YAPAN MEHMET SADULLAH..




Sahaya oldukça istekli ve arzulu çıkan Bordo-Beyazlılar, sergiledikleri futbolla beğeni toplarken, sahanın yıldızı Mehmet Sadullah, attığı 3 golle “Hat-Trick” yaptı ve genç yaşına rağmen, Hatayspor’un gelecekte en büyük golcüsü olacağını ispatladı.İlk 20 dakikada işi bitirdiler Maça hızlı başlayan Hatayspor, henüz 4. dk.da Ahmet’in ceza alanı içine ortaladığı aşırtma vuruşu iyi takip eden Mehmet Sadullah, Batman savunmasının ve kalecisinin hatası affetmedi ve topu plase bir vuruşla ağlara gönderdi1-0 Golden sonrada ataklarını sürdüren Bordo-Beyazlı ekip, 14. dk.da Özkan’ın sağdan ceza sahası içerisine ortaladığı topta yine fırsatçılığını kullanan Mehmet Sadullah, altı pasta topu filelere göndererek, skoru 2-0 yaptı.




Hızını kesmeyen Hatayspor, 19. dk.da Cemil, sağ kanattan yaptığı presi kazandı ve kazandığı topu penaltı noktası önünde bekleyen Rıdvan’a attı. Rıdvan da çok kolay pozisyonda topu kalecinin üzerinden ağlara göndererek, takımını 3-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.Taraftarlar mest olduİkinci yarıya herkes Hatayspor’un savunmaya çekilmesini beklerken, yine golle başladı. 50. dk.da oyuna yeni giren Erdi, sahanın yıldız Mehmet Sadullah’ı ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya bıraktı.




Gününde olan Mehmet Sadullah, sol çaprazdan kaleciyi ve topu ağlara göndererek, kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü attı ve skor 4-0 oldu.55. dk.da konuk takım ender geliştirdiği ataklarda Mehmet Güneş, ceza alanı içerisinde Recep tarafından düşürülünce maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.Atışı kullana Ömer durumu 4-1 yaptı.




Maçın bu skorla biteceği sanılırken, maçın gizli kahramanlarından Cemil, inatçılığını bir kez daha gösterdi ve Evren’le girdiği verkaç sonunda ceza alanı içerisinde kaleciyi avlayarak durumu 5-1′e taşıdı. Maçın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Onur Okan, ceza sahasının dışından vurduğu sert şutla maçın skorunu ilan etti: 6-1Maç sonrası Hataysporlu taraftarlar uzun süredir hasret kaldığı farklı galibiyetin sevincini takımlarını ayakta alkışlayarak kutladılar.

Hiç yorum yok: