2 Ekim 2009 Cuma

Başkan Şaşmaz:Tribünde dostluk, sahada mücadele!"


TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Hatayspor'un kulüp başkanı Mehmet Şaşmaz, Kırıkhanspor'la yapacakları karşılaşmanın dostça geçeceğine inandıklarını belirterek, "Tribünde dostluk, sahada mücadele olacak" dedi.
Şaşmaz, yaptığı açıklamada, hafta sonunda sahalarında yapacakları karşılaşmayı kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi. Hatay futboluna yakışır bir mücadele olmasını beklediklerini ifade eden Şaşmaz, şöyle konuştu: "Kırıkhanspor'la yapacağımız karşılaşmanın dostça geçeceğine inanıyoruz. Tribünde dostluk, sahada mücadele olacak. Aynı ilin iki takımının mücadelesinin her şeyden önce kardeşçe tamamlanmasını istiyoruz. Puan olarak zirvenin gerisindeyiz. Galibiyete daha çok ihtiyacı olan tarafız. Şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyorsak, özellikle sahamızda puan kaybetmemiz gerekiyor. Kardeş kulübümüzü en iyi şekilde ağırlayacağız. İki takımın taraftarları da sağduyulu davranacaklardır. Taraftarlarımızın böylesi önemli maçta bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz." Şaşmaz, takımda sakatlığı devam eden Ali Rıza dışında eksik oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu da Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak Hatayspor-Kırıkhanspor karşılaşması öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydetti. Kapalı ve yan açık tribünlere seyirci alınabileceğini ifade eden Tütüncüoğlu, "Onarımı tammalanan maraton tribünü için Hatayspor Kulübü'nün Futbol Federasyonu nezdinde yapacağı görüşmeler sürüyor. Sağlam onayı çıkması halinde buraya da seyirci alınabilecek" diye konuştu.

Hiç yorum yok: