9 Ekim 2009 Cuma

CADDE GRUBU:KÖR GÖRMEZ UYDURUR,


Hatayspor’un Bağımsız Taraftar Topluluğu Cadde Grubu, takımlarına olan desteğin süreceğini bildirdiler. Cadde Grubu yazılı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: “Her zamanki gibi toplanma yerimizden hareket edip sevdamıza ulaşmanın mutluluğu ile mabedimize geldik coşku ile. Her zamanki yerimizden başladık sevgilimize en güzel seranatlarımızı yapmaya. Dakikalar geçtikçe coşkumuz artıyor ve daha bir yükleniyorduk sesimizin en bam teline.Tüm sevinçlerimiz yanı sıra protokolde gördüğümüz birliktelik ayrı bir sevinç katmıştı mutluluğumuza.


Maçın öneminden dolayı HATAY’ımızın yönetiminden sorumlu büyüklerimiz tam kadro olmasa bile yerlerini almışlardı tribünlerde. Hatta sayın Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfi SAVAŞ maça saatler olmasına rağmen erkenden gelmişti. Günler öncesinden deklare ettiğimiz birliktelik acaba gerçekleşiyor mu dedik kendimize. Kardeşimiz bildiğimiz ve onlara da destek vermeyi düşündüğümüz bir ekip vardı karşımızda. Sonuçta kazanan sadece HATAY’ımız olacaktı.


HATAY’ın bütünlüğüne inanmayan, kendilerini spor adamı olarak tanımlayan aslında yanından bile geçemeyen kişiler çıkıverdi dakikalar geçtikten sonra ansızın. Hatta bu kişiler protokolde bile nasılsa Kırıkhan’a geleceksiniz diyebilecek kadar cesaret verebilmişlerdi kendi kendilerine. Kıvılcımları ateşleyen ve tribünleri galeyana getiren başkaları, göze batan kim hazır cevap “CADDE.” Evet cadde. Ne yapmış peki bunlar. HATAYSPOR kümeye diyen kardeşine cevap vermiş. Bu suçsa evet biz bu suçu işledik. Bahsedildiği gibi sınırı aşan eylemlerde bulunup takımımıza zarar vermedik vermeyiz de. Hiçbir kimse altını çizerek söylüyoruz hiçbir kimse “CADDE GRUBU” kadar tertemiz yaşamıyor bu sevdayı. Aynı açıklamada bahsedilen PDFK tarafınca kesilen cezaların kulübün geleceğine olumsuz sonuçlar getirileceğine işaret edilmiş.


Ayrıca sorumluluk derecesi bile işlenmiş. Bu şehirde kazanıp ve destek vermesi gerekirken köstek olanlara gereken cevap verilemezken, kulübün var olan gelirleri başkalarının inadı yüzünden hacizliyken, gelecek planları askıdayken, kimse bizim üstlendiğimiz sorumluluğu tartışamaz. Biz “CADDE GRUBU” olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Biz HATAY’ımızı bir bütün olarak gören bir grubuz. Hatta bazı gazetelerin arşivlerinde var bakın göreceksiniz ne demek istediğimizi. Biz Kırıkhanspor’u İskenderun’da oynanan maçlarında bile yalnız bırakmadık. Arayın İDÇsporlu kardeşlerimiz onlar ne diyecekler bizim için. Ama Pazar günü tribüne gelen bazı örümcek beyinlilerin yapmış olduğu eyleme ortak olmadık. Tamamı ile nefsi müdafaadır bunu açıklaması. Şimdi bazı gazeteler bu açıklamalara yer bile vermezler.


Traşlayıp geçerler geleceğimizi. Atalarımız boşuna dememişler “doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar” diye. Şimdi takım olumsuz etkilenir diye satırları yok edip geleceğimizi dinamitlerler. Bilet konusuna da ayrı bir durum. Ben yöneticiyim yöneticinin yakınıyım deyip beş para vermeden reklamını en üst düzeyde yapanlar oturdukları yerin hakkını vermezken, sevdasını kalbine kazıyıp her türlü cefayı çekenlere böyle hitap etmek yanlış. Biz grup olarak bununda çözümünü biliyoruz. Siz üzerinize düşeni yapın biz zaten yapıyoruz. Beş para vermeden sermayesiz işletmeye ortak değiliz. Biz sevdalıyız. Sevdamıza için gereken sorumluluğu, gereken desteği her platformda veriyoruz vereceğizde.


Mağlubiyete kılıfı bulan Kırkıhanspor’lu yöneticilere de bir sözümüz var. “Kör görmez uydurur, sağır duymaz uydurur.” Maçı hem gördük hem duyduk. Taraftarın Hatayspor kümeye diyecek, yöneticin tehdit edecek, futbolcun yetersiz kalacak çıkacaksın sen maça olaylar damgasını vurdu diye açıklama yapacaksın. Bizim misafirperverliğimizi sorgulayacaksın. İşi şovmenliğe getirip protokolü terk edip maçı taraftarının yanında tamamlayacaksın. Yöneticilik bir çok eylem gerektirir.


Adı üstünde yönetici. Her şeye rağmen biz grup olarak kendi bildiğimiz HATAYLI kimliğimize yakışır bir şekilde tüm takımlarımızı desteklemeye devam edeceğiz."

Hiç yorum yok: