2 Şubat 2010 Salı

HATAYSPOR 9 OYUNCUYLA ANLAŞMA SAĞLADI..


TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Hatayspor’un, transferde 9 oyuncuyla anlaşma sağladığı bildirildi. Teknik sorumlu Mehmet Kakil, yaptığı açıklamada, 8 günlük Antalya Belek kampını tamamlayarak, kente döndüklerini ve anlaşma sağladıkları yeni oyuncularla sözleşme imzaladıklarını söyledi. İleriye dönük ve gelecek vaat eden oyuncuları takıma kazandırdıklarını ifade eden Kakil, şöyle devam etti: “Göreve seçilen yeni yönetim kurulumuzun da onayladığı oyuncuları renklerimize bağladık. Transferde orta sahaya Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Onur Okan, Ankara Demirspor’dan Evren Kalaç, Kastamonuspor’dan Burak Sarı, Gaziantepspor’dan stoper Mehmet Karakeçili, Ankaraspor’dan ön libero Gökmen Uzun, sol iç ve forvet Burak Sezer, Bursa Emniyetspor’dan orta sahaya Sadullah Gökbulut ve Erdi Akaslan, Bursa Yavuz Selimspor’dan Rıdvan Çelik’i ve ayrıca alt yapıdan kaleci Ali Yolcu’yu yeniden kadromuza dahil ettik. Muhtemelen bugün iki oyuncuya daha imza attıracağız. Çok iyi bir kadroya sahip olduk, camiamıza hayırlı olsun.”

Kakil, hafta sonunda klasman grubunun ilk maçını sahalarında Malatya Belediyespor’a karşı yapacaklarını ve çalışmalara bugünden itibaren başladıklarını sözlerine ekledi.

8 OYUNCU TAKIMDAN AYRILDI Kakil, ayrıca, ligin ilk yarısında takımda forma giyen 8 oyuncuyla yolları ayırdıklarını belirterek, Kadir, Yusuf, Onur, Sefer, Ümit, Serdar, Korkut ve Şehmuz’un sözleşmelerinin fesh edildiğini belirtti. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Kakil, Belek’te yabancı takımlarla yaptıkları 6 hazırlık karşılaşmasından 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldıklarını kaydetti.

Hiç yorum yok: