22 Şubat 2010 Pazartesi

Teksöz:Marka Kente Marka Takım Yakışır...


TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Hatayspor Basın Sözcüsü Sabit Teksöz, yeni yönetimin “Marka Kente, Marka Takım” sloganıyla yola çıktığını belirterek, “Kulübümüzü gelecekte daha iyi günler beklemektedir” dedi.


Teksöz, Basın Sözcüsü Metin Urhan’la birlikte Antakya Gazeteciler Cemiyeti’nde (AGC) düzenlediği toplantıda, dün sahalarında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’u maçın uzatma dakikalarında kazandıkları golle 1-0 mağlup etmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Çok genç bir takıma sahip olduklarını ve geleceğe dönük yatırım yaptıklarına dikkati çeken Teksöz, şöyle konuştu: “Şu anda henüz ısınma turlarını yapıyoruz.


Yeni yönetim ‘Marka Kente Marka Takım’ sloganıyla yola çıktı. Kulübümüzü gelecekte daha iyi günler bekliyor. Bizi en çok sevindiren olayların başında ise sahamızda yaptığımız Malatya Belediyespor ve Diyarbakır Kayapınar Belediyespor karşılaşmalarında seyircimizin takımına 90 dakika küfürsüz ve hiçbir olumlu tepki vermeden desteklemesi. Taraftarımız takımına inanılmaz bir şekilde destekliyor. Onlara çok teşekkür ediyoruz.


Hatayspor’a da yakışan bu olmalı.” Teksöz, kulüpte hiçbir futbolcunun alacaklı olmadığını, ödemelerin gününde yapıldığını ve bundan sonra da aynı şekilde ödemelerin yerine getirileceğini kaydetti. Urhan da kulübün kurumsal yapıya kavuşması için çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, “Öncelikle taraftarımızın ve spor kamuoyunun bize rahatça ulaşabilmesi için kulübün web sayfasının yapımını sağlayacağız.


Kulüp olabilme adına ne yapılması gerekiyorsa, yerine getireceğiz” diye konuştu. Bu arada hafta sonunda deplasmanda yapılacak Şanlıurfa Belediyespor maçı hazırlıklarının başladığı, takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı kaydedildi.

Hiç yorum yok: