18 Şubat 2011 Cuma

HATAYSPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ YAŞANIYOR..



Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor'un dün sahasında Malatyaspor'u 2-0 yenmesi camiada sevinç yarattı.

Hatayspor Teknik Direktörü Ramazan Silin, ''Malatyaspor maçında baştan sona kadar oyunun üstünlüğünü elimizde bulundurduk'' dedi.

Silin yaptığı açıklamada, 15 haftanın ardından geçen hafta Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'a 1-0 yenildiklerini anımsatarak, bunu dün Malatyaspor'u 2-0 yenerek telafi ettiklerini söyledi.

Malatyaspor maçında özellikle ilk yarıda 8-9 net gol pozisyonu bulduklarını belirten Silin, şöyle devam etti:
''Malatyaspor maçına cezalı ve sakat olan 5 oyuncudan yoksun çıktık. Prensip olarak oynamayan futbolcuları hiç bir zaman mazeret göstermem. Çünkü onların yerine oynayanlara da güvenmek zorundayız. Malatyaspor maçında baştan sona kadar oyunun üstünlüğünü elimizde bulundurduk. Çok gol fırsatı yakaladık. Ancak, gol yollarında son vuruşu yapamadık. 2-0 galibiyetten sonra rehavete kapılan futbolcuları uyardık. Çünkü futbolda iş disiplini önemli. Gelecekte atamadığımız gollere yanacağımız günler olacak. Cezamız nedeniyle seyircisiz oynadığımız maçta, stat dışında bizleri destekleyen taraftarlara teşekkür ederiz.''

22 Şubat Salı günü ertelenen Lüleburgaz maçını oynayacaklarını ifade eden Silin, ''23 futbolcu ile hafta sonu İstanbul'a giderek orada 10 gün kalacağız. 21 Şubat Salı günü deplasmanda Lüleburgaz, 27 Şubat Pazar günü de İstanbul'da Bayrampaşaspor ile oynayacağız. Her iki maçtan en az 4 puan bekliyoruz. Yenilgiyi asla düşünmüyoruz'' dedi. Silin, Sertaç'ın kart cezalısı olduğunu, sakatlıkları süren Haluk ile Mehmet Taş'ın tedavilerinin sürdüğünü de sözlerini ekledi.

Hiç yorum yok: