3 Şubat 2011 Perşembe

Silin:" Taraftarların desteğiyle kazanan taraf olacağız."

Hatayspor'un teknik direktörü Ramazan Silin, 3 ciddi eksikleri bulunduğunu, ancak bunların yerini dolduracak güvendiği oyunculara sahip olduklarını söyledi.

Silin, hafta sonu sahalarında grubun güçlü ekiplerinden Bursa Nilüferspor AŞ ile karşılaşacaklarını belirterek, kaybetmeyi asla düşünmediklerini ifade etti. Silin, şöyle devam etti:
"14 haftadır yenilmiyoruz. Bu yükü taşımak kolay değil. Rakiplerimiz bizimle yaptıkları maçları çok önemsiyorlar. Çünkü 14 haftadır yenilmeyen takımı yenmeyi bir üst kümeye çıkma gibi görüyorlar. İyi bir hava yakaladık. Yöneticiler, taraftarlar kenetlendi. Tüm sporcularının performansı
çok iyi. Yeni transferlerimiz de uyum sorunu yaşamadılar. Nilüferspor'un son maçlarını izleterek gerekli bilgileri topladık. Bu maçtan galibiyetten başka sonuç düşünmüyoruz. Ciddi sakatlığı bulunan Burak Sarı ne yazık ki sezonu kapattı. Haluk ile kaleci Oğuz belinden sakat. 3 ciddi eksiğimiz var ama onların yerini dolduracak güvendiğim oyuncularım var. Taraftarların desteğiyle kazanan taraf olacağız."

Hiç yorum yok: