29 Aralık 2009 Salı

DİNGİL: ŞAŞMAZ BİR AN ÖNCE İSTİFA ETMELİDİR..



İstifa etki, çifte standarta bir kez daha gözlerimizle şahit olalım.. İstifa etki, bırak ta sahte kabadayıları görelim..



Hatayspor’da yapılan planlama ve belirlenen hedeflere göre gidişattan “olumlu” bahsetmek mümkün değil. Olumsuzluk kanserli hücre gibi her organını sarmış sarmalamış. Hatayspor sanki bataklığa saplanmış ve çırpındıkça dibe doğru çekiliyor. Bu duruma dur demenin elbette zamanı ve şekli gelecektir ama o zaman ‘Atı alan Üsküdar’ı geçmiş” olacak mı sorusunun cevabı çok önemli. Mehmet Şaşmaz gibi bir fanatik Hataysporlu görmedim..


Hatayspor onun her şeyi.. Kaybettiği zaman hüngür hüngür ağlar, kazandığı zamanda çocuklar gibi sevinir ve yumruğunu sallar.. İyi niyetinden hiçbir zaman kuşku duymadım, duymamda.. Amaaa.. Başarıya gidecek yolda yeterli konsesü sağlayamadı, ya da sağlattırmadılar.. İki seçenekten biri.. Siz hangi yöne vurursanız vurun.. Şaşmaz bu takımın başında 100 yılda kalsa başarılı olmasını istemezler..


Geçen iki yıla şöyle baktığımızda, dış faktörlerin daha etkili olduğuna şahit olduk.. Geçen yıl finalde kaybedilen şampiyonluk, bu yıl ise Siirtspor deplasmanında 4-0 gibi bir skorla kaybedilen maçın ardından kaybedilen play-off şansı.. Bu iki nokta çok önemli.. Futbolun sadece sahada oynanmadığını bizlere gösteren belge niteliğinde.. Hep bu olaylarda nedense Hatayspor’un başına geliyor.. Düşünsenize, bu takım kurulduğu yıldan bu yana bir tane final maçı kazanmamış, hep boynu bükük gönderilmiş.


Kim bu takım için bir şeyler yapmaya kalkışsa, biraz sivrilse ve başarılı oluyorsa, başarıya doğru gidiyorsa, hemen önüne engeller çıkarılmış.. En şaşalı döneminde bile.. O yüzden ben sayın Mehmet Şaşmaz’a buradan istifa çağrısı yapıyorum.. Hiç kendini fazla yorma artık.. Başkan olduğun sürece bu takımın başarısı için değil, başarısızlığı için seferberlik yapılacak.. Komple takımı değiştirsen, bu takımın başına da Fatih Terim’i getirsen, yine bu takım şampiyon olamayacak. Ne yazık ki bu memleket öyle bir memleket ki, Kurumlara değil, kişilere bağlı bir memleket..


Necdet Bök’ün döneminde akıtılan paranın haddi hesabı yokken, hiç kimsede verilen paranın hesabını sormazken, Şaşmaz ve yönetimine verilen gıdım gıdım paranın hesabı soruluyor, işte bu memlekette!! Daha fazla bu kulübün başında olman o çok sevdiğin ve çocuk gibi ağladığın Hatayspor’una zarar verecek.. Üstelik elin kolun bağlanmış durumda..


Transferi nasıl ve hangi parayla yapacan??? Parayı buldun, Futbol Federasyonuna ödenmesi gereken 180 bin TL’yi nasıl ödeyecen? Benim uykularım kaçıyor, eminim ki sen uyuyamıyorsun!!! Hiç kendini yorma, bas istifayı gitsin.. Görelim bakalım, kim kurtaracak Hatayspor’u? İstifa etki, çifte standarta bir kez daha gözlerimizle şahit olalım.. İstifa etki, bırak ta sahte kabadayıları görelim.. Haysiyetli, şerefli, pek muhterem beyefendiler istiyor diye değil, Hatayspor’u gerçekten sevdiğin ve onurun için istifa et ŞAŞMAZ.. Bu bir dost tavsiyesi, gerisi sana kalmış, alacağın her karara da bana saygı duymak düşer..

1 yorum:

hakan dedi ki...

Bu şekilde yazılar yazıp bol keseden atacağınıza.. Hatayspor ve yönetimine sahip çıkmayı deneseniz nasıl olur. Bu soruyu sordunuz mu hiç kendinize.. Soramazsınız.. Neden mi cesaretiniz yok. Hataysporu sevmek ona sahip çıkmak zor gelir sizlere.. Sizler sadece atar tutarsınız gelenide beğenmezsiniz. Madem bu kadar hatay sevdalısınız.. Hatayspor ve Yönetimine sahip çıkınız..