13 Aralık 2009 Pazar

Hatayspor Yüreğiyle Kazandı...







HATAYSPORUMUZ 2-1 K.PINAR BLD. SPOR




Hatayspor dün kendi sahasında D.Kayapınar Belediyespor'u güç de olsa 2-1 yenerek 3 altın puan aldı Antakya Atatürk stadındaki maç 90 dakika süresince şiddetli yağış, çamur ve su gölcükleriyle kaplı ağır zeminde oynanırken her iki takım oyuncuları da olağanüstü performans gösterdi. Hatayspor futbolcularını kutlamak gerekir zira, dünkü 90 dakikada olanca güçleriyle başarılı mücadele örneği sergiledi ve maçı haklı olarak kazandı.



HAKEMLER : Şeref Taştan**, Barış Akdemir**, Nihat Kaya**. HATAYSPOR : Ömür***, Ali***, Özkan***, Onur***, Kadir***, Onur Yıldırım***, Ali Rıza***, Ahmet***, Cemil***, Mustafa Aşık***, Adil*** (Sefer***). D.KAYAPINAR BELEDİYESPOR : Necdet**, Vahit**, Soner***, Murat***, Oğuzhan***, Erdal***, Mehmet***, Fırat***, Eren***, Ramiz**, Ahmet**.






Hatayspor dün kendi sahasında durmayan şiddetli yağış altında çok ağır koşullarda oynanan maçta Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u 2-1 yenerek 3 puanını sahibi oldu. Dünkü maçta her iki takım futbolcularını kutlamak gerekir zira sahadaki 22 futbolcu da ağır zemine şiddetli yağışa rağmen üstün performans sergiledi ancak Bordo-Beyazlı ekip daha çok kazanmak istedi ve kazanmayı hak etti. İlk yarının 35. dakikasında gelişen Hatayspor atağında Mustafa'nın ortasında Cihat Hatayspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Bordo-Beyazlı ekip 1-0 önde kapadığı ilk yarının ardından ikinci yarıya da hızlı girdi ve 50. dakikada bu kez Adil'in pasında Cemil'in şık golü ile 2-0 öne geçti. 60. dakikada Hatayspor kalecisi Ömür rakip takımın tehlikeli atağında rakibin ayaklarına yatarak mutlak golü önledi. 67. dakikada ise konuk ekibin atağı sağdan gelişti yapılan ortada kale sahasındaki Fırat dokundu ve topu Hatayspor ağlarına gönderdi. Golden sonra Bordo-Beyazlı ekibin şaşkınlık geçirdiğini belirtmek gerekir ki D.Kayapınar Belediyespor 10 dakika içinde 2 net pozisyonu kullanamadı. Kalan dakikalarda ise Hatayspor kalecisi defans ve orta sahasıyla örnek biri mücadele sergiledi ve maçı kazanmasını bildi 2-1.

Hiç yorum yok: