7 Ocak 2010 Perşembe

HATAYSPORUMUZUN BAŞKAN ADAYI EROL BİLECİK...


Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın girişimleriyle Hatayspor başkanlığına hayırsever işadamı Erol Bilecik’in talip olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz gün İstanbul’da düzenlenen “Hataylılar Gecesinde” Vali Lekesiz ve Belediye Başkanı Savaş’ın işadamı Bilecik’e Hatayspor Kulüp Başkanlığı için teklifte bulundukları bildirildi. Teklife sıcak bakan Bilecik’in Hatayspor’un başarılı olması için hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağının sözünü vererek, yönetim çalışmasına başladığı belirtildi.


23 OCAK’TA YAPILACAK KONGREDE ADAY OLACAK Bu arada Hatayspor yönetiminin kongre tarihini 23 Ocak olarak açıklamasının ardından Bilecik’in genel kurulda tek aday olacağı ifade ediliyor. Aslen Antakyalı olan İstanbul’da yaşayan Erol Bilecik’in ülke genelinde saygın ve geniş bir çevreye sahip olduğu, ayrıca Fenerbahçe Kulübü’nün kongre üyesi olduğu kaydedildi. Bilindiği üzere Erol Bilecik, eski adıyla Endüstri Meslek Lisesi’ne derslik ilavesi yaparak, okulu daha çağdaş modernize ettirerek, okulun adı Hatay Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olarak değiştirilmişti.


EROL BİLECİK KİMDİR? Erol Bilecik 1962 yılında Antakya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini yine Antakya’da tamamladı. 1986’da İTÜ Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun oldu. 1987’de Nixdorf Computer’de sistem analisti olarak çalışmaya başladı ve 2 yıl boyunca bu görevini sürdürdü. Bilecik 1989 yılında Index Bilgisayar’ın kurucu ortaklarından olarak firmanın Genel Müdürlük görevini üstlendi ve halen bu görevini sürdürüyor.


Hatayspor yönetimine düşünülen isimler arasında: Hikmet Çinçin, Sabit Karadeniz, Cemil İshakoğlu gibi hatırı sayılır işadamları bulunuyor.

Hiç yorum yok: