26 Ocak 2010 Salı

HATAYSPOR 3 FUTBOLCUYLA ANLAŞTI...


TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Hatayspor'un transferde 3 oyuncuyla anlaşma sağladığı bildirildi.

Kulüp asbaşkanı Cemil İshakoğlu, yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde Ankara Demirspor'dan eski oyuncuları Evren Kalaç, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Onur Okan ve Mersin Akdeniz Belediyespor'dan Aras Palak'la sözleşme imzaladıklarını söyledi.


Transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirten İshakoğlu, ''Amacımız ligin ikinci yarısında daha güçlü bir takım kurmak ve hedefe ulaşmaktır. Bu doğrultuda ve teknik heyetimizin isteği üzerine 6 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz'' diye konuştu.


Teknik sorumlu Mehmet Kakil de Antalya'nın Belek ilçesinde kamp çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Belek'te çok güzel bir çalışma ortamımız var. Aramıza yeni katılan oyuncularla kadromuzu takviye ettik. 7 Şubatta sahamızda yapacağımız ikinci yarının ilk maçında Malatya Belediyespor karşısına eksiksiz olarak çıkmak istiyoruz'' dedi.


Kakil, iki hazırlık maçında Güney Kore'nin 1. Lig takımlarından Becaud'a 2-0 mağlup olduklarını, Almanya'nın 2. Lig takımlarından Mönchengladbach'la ise 1-1 berabere kaldıklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok: