26 Haziran 2009 Cuma

Başkan Şaşmaz: "Caner'i en iyi teklif verene vereceğiz"


TFF 3. Lig takımlarından Hatayspor'un kulüp başkanı Mehmet Şaşmaz, yıldız oyuncuları Caner'i en iyi teklif getiren kulübe vereceklerini belirterek, ''Boluspor ve Çaykur Rizespor'la görüşmelerimiz sürüyor'' dedi.


Şaşmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altyapıdan yetişen genç oyuncuya transfer teklifleri geldiğini ve bunları değerlendirdiklerini söyledi. Oyuncunun önünü açmak istediklerini ve kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini belirten Şaşmaz, şöyle konuştu: ''Yıldız oyuncumuz Caner'i en iyi teklif veren kulübe vereceğiz. Boluspor ve Çaykur Rizespor'la görüşmelerimiz sürüyor. Böylesi değerli bir oyuncumuzun transfer ücretinin hem kulübe hem de kendisine katkı sağlamasını arzuluyoruz. Hatayspor'un mali durumu ortada. Kimseden destek görmeden kendi yağımızla kavruluyoruz. Bazı oyuncularla anlaşmamıza rağmen, parasal sorunu çözmeden imza attıramıyoruz.''
Şaşmaz, Ankara'da Adalet Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin'le de bir görüşme yaptığını dile getirerek, ''Bakanımız önümüzdeki hafta ilimize geleceğini ve bizimle istişare yaparak, maddi konuların çözümlenmesi için çaba sarf edeceğinin sözünü verdi. Belediye Başkanımız Lütfü Savaş'ın da destekleriyle inşallah yeni sezon öncesi iyi bir takım kuracağız'' dedi.

Hiç yorum yok: