4 Haziran 2009 Perşembe

KIRIKHANSPORUMUZ 3.LİGDE..

Mucizeyi gerçekleştirdiler 3-1 mağlup iken 3.lige yükseldiler




Kırıkhanspor, umutların tükendiği bir anda 3.lige uzandı.Trabzon Akçabat Fatih stadında Kayseri Pansu Şekerspor karşısında 3.lige vizesi arayan Kırıkhanspor, maça hızlı başladı ve 6.dakika Kenan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra duraklayan Kırıkhanspor karşısında baskılı bir oyun sergileyen Kayseri Pansu 10.dakikada Hakanla 1-1 ‘lik beraberliğe kavuştu.



Oyuna hakim olan ve gol arayan Pansu Şekerspor aradığı golü ilk yarının sonunda buldu ve ilk yarıyı 2-1 önde kapadı.İkinci yarıya daha toparlanmış olarak çıkan Kırıkhanspor 61.dakikada Abdurrahman’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Armağan bu penaltı atışını kullanamayınca Kırıkhanspor moraller sona erdi. Kırıkhanspor durakladığı zamanda 66. dakikada Erol Pansu Şeker sporu 3-1 öne geçirdi. Golden sonra istekli oynayan ve gol arayan yine Kayseri Pansu Şekerspor oldu.



Kırıkhanspor 80 .dakikadan sonra uyandı ve 85. dakikada Özgürün 30 metreden füzesiyle topun Pansu şeker’in kalesine gitmesiyle umutlarını tazeledi. 3-2 ‘den sonra atak üstüne atak oynayan Kırıkhanspor, uzatmaların son dakikasında Hüseyin durumu 3-3 yaptı.Karşılaşmanın normal süresi 3-3 berabere sonuçlandı, ve uzatmalara geçildi. Uzatmalarda her iki takımın gol arayışı olumsuz sonuçlanınca penaltı atışlarına geçildi.Kırıkhanspor 5 atıştan 5’ini gole çevirirken, Kayseri Pansu Şekerspor 4 atıştan birini gole çeviremeyince 3.lige yükselen Kırıkhanspor oldu.



Kırıkhansporun penaltı atışlarını Sedat, Ömer, Kenan,Fatih ve Özgür kullandı. Kırıkhanspor kalecisi Ömer, Fatih'in atışı kurtararak takımının 3.lige yükselmesinde ayrı bir yeri oldu.Kırıkhanspor bu sonuçla mucizeyi yarattı. 3-1 mağlup ve umutların tamamen bittiği bir anda maçı uzatmalara götürdü. Arkasından penaltılarda rakibini sag dışı bırakıp, 3.lige yıllar sonra merhaba dedi.Kırıkhanspor-Kayseri Pansu Şekerspor arasında oynanan karşılaşma, Kadırga TV den canlı olarak yayınlandı.Maçın bitiş düdüğü ardından Kırıkhan’da herkes sokağa döküldü. Araçlarıyla tur atan taraftarlar, Kırıkhansporun 3.lige yükselişini sloğanlarla kutladı.

Hiç yorum yok: